Vis
Vlees
Dessert
Vis
Vis & Zeevruchten
Yellowfin tonijn sashimi
Zwarte truffel salsa, Shichimi Togarash peper & sinaasappel en ponzu saus. (18,5)
Zwaardvis taquitos
Geserveerd in een krokante gyoza schelp met mango munt guacamole. (16,25)
Geschroeide coquilles met appel en avocado jalapeno dressing
gegrilde sint-jakobsschelpen op groene appel en besprenkeld met avocado jalapeno – 3 stuks. (15,75)
Sashimi schotel
Yellowfin tonijn, zalm en geelstaart makreel, truffelsalsa, ponzu-saus met yuzu en chilipeper. (32)
Hamachi Yellotail Tiradito
Dunne plakjes van de hoogste kwaliteit Yellowtail geserveerd met yuzu dressing en chili. (18)
Krokante sesam inktvis
Zelfgemaakte zoete chilisaus en schijfje snijbiet limoen. (10)

Vlees
Vlees
Geroosterde hoisin eend baos
Yuzu ingemaakte mooli, Blue Agave Siratcha & kimshi dressing. (15.75)
‘Wheeping Tiger’ beef salade
Marinated fillet beef served with pickled papaya, chilli and coconut dressing. (16.5)
Gegrilde kipsaté
Kip, gemarineerd in verse kurkuma, citroengras, kafferlimoenblaadjes & chili, pittige pindasaus. (13.5)
Vietnamese geitencurry
Mals Cabrito geitenvlees, chili, nootmuskaat, kokos en kerrieblaadjes. (14.5)
Char-siu varkensvlees donut
Gestoofd varkensvlees met hoisinsaus en Chinese kruiden. (13.5)

Dessert
Dessert
Selectie van drie mochi ijsjes
Drie verschillende smaken per portie. Vraag naar de smaken van de dag. (10.5)
Pindakaas parfait
Baileys en pure chocolade delice, gezouten toffee, pindarotsje, Oreo kruimel. (12.5)
Veganistische Mess geserveerd met handgemaakte mango & passievrucht mochi
Aquafaba, Alfonso mango, abrikoos en gembercompote, kokossorbet, rozenblaadjes, geplette pistache en saffraankristallen. (11)
Ecuadoraanse donkere chocolademousse
Uitgebalanceerd met rijke rumkersen en scherp kersenijs. (13.75)
