
Tomaten Noedelsoep
In slechts 25 minuten maak je een heerlijke soep. Veelzijdig en hartig. Ook een goede manier om restjes vlees te gebruiken. Je kunt deze soepbasis ook gebruiken voor wontons.
Ingrediënten naar keuze: stoofvlees (of gebraden vlees), kool, spinazie, bok choy, bevroren wonton en quinoa.

Asperges kiezen en bewaren
Kies aspergestengels die gelijk van grootte zijn, zodat ze gelijkmatig koken. Zoek naar goed gesloten punten die niet verwelkt zijn.
Asperges kunnen het best binnen enkele dagen na aankoop worden gebruikt. Bewaar ze rechtop in een glas gevuld met een centimeter water, of met de uiteinden gewikkeld in vochtige papieren handdoeken in een plastic zak.

Soy Ginger Salmon 101
Schroei als eerst de zalm aan één kant dicht. Zorg ervoor dat de pan gloeiend heet is, anders blijft de zalm plakken. Zo zorg je voor een heerlijke korst aan de buitenkant.
Vervolgens smeer je sojagemberglazuur over de vis. Het is als een sojagembermarinade, maar dan veel sneller omdat de vis er niet van tevoren in hoeft te rusten.
Zet tot slot de zalm in de oven om een paar minuten te bakken, tot hij zacht en vlokkig is.
Coquilles in 2 stappen
1. Verhit de olie in een kleine pan op laag vuur, voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten tot hij zacht is. Voeg uitgeperste knoflook, zoete chilisaus, vissaus, palmsuiker en bouillon toe en laat 5 minuten sudderen of tot bijna alle bouillon is verdampt. Zet de pan hierna opzij.
2. Haal de coquilles uit hun schelp, schrob de schelpen en droog ze af met keukenpapier. Bak of barbecue de coquilles gedurende 1-2 minuten aan elke kant tot ze gaar zijn. Leg ze terug in de schelpen, giet er een beetje saus over en garneer met korianderblaadjes.